Madese Boys E1 speelt een mooie wedstrijd tegen BVV Den Bosch

4 - 4

Madese Boys JO11-1

24 augustus 2013 10:15

Vandaag stond de laatste oefenwedstrijd voor onze E1-mannen op het programma. Na de mooie

overwinning afgelopen woensdag op SCO(4-7) , werd er om 10.15 uur in Den Bosch afgetrapt.

Helaas met Marnik nog als supporter , maar ook hij mag over 1 week weer gaan beginnen. Met Milan

als eerste wissel, Pepijn op doel, Stef v O., Bart en Glenn achterin, Noud, Stef en Jop in de aanval,

werd er gestart.  Het spel ging op en neer en onze Boys lieten de bal goed rond gaan. Het was dan

ook al in de 3

op Stef de Wijs, die de 0-1 maakte.  Er kwamen nog wat kansje voor zowel Jop als Noud voorin,

maar het was Den Bosch dat uit een counter de gelijkmaker maakte. Pepijn stopte de bal in eerste

instantie nog net, maar in de rebound werd het toch 1-1. Mar we gingen door met goed combineren,

het veld werd goed breed gehouden en het was mooi om te zien hoe het spel op en neer golfde. In

de 10

minuut was het raak voor Den Bosch, na een foutje in de achterhoede, maar Noud wist dit

e

binnen de minuut al weer gelijk te trekken, door vanaf de aftrap samen met Stef de Wijs, fraai te

combineren en ook nog eens de keeper goed uit te spelen: 2-2.  In de 16

dat toch weer de voorsprong kon nemen, maar Madese Boys bleef hard werken en creëerden een

aantal mooie kansen.  Noud zag zijn schoten net naast gaan en ook Jop, Bart en Milan hadden de

kans om de gelijkmaker te maken. Pepijn had nog een mooie redding net voor de rust en met een 3-2

achterstand gingen we de rust in.

In de tweede helft stond Bart als keeper in het doel  en  ook hij keepte vandaag fantastisch. Madese

Boys bleef goed rondspelen en zag helaas in de 10

voorsprong. Maar onze jongens lieten de koppies niet hangen hoor, nee,ze deden er allemaal nog

een schepje boven op. ER werd gestreden voor elke bal en het was Pepijn die de 3-4 scoorde. Stef

van Oirschot speelde de bal strak in op Stef de Wijs, die vervolgens Pepijn wist te bereiken, die vrij

makkelijk de 3-4 scoorde. Dit gaf de jongens weer moed en na 2 minuten was het Pepijn die na een

mooie solo, de 4-4 maakte.  Zat er nog meer in voor onze jongens?

Tot de laatste minuut werd er gestreden en dankzij het goede keepen van Bart, werd de eindstand 4-

4. Het was genieten vandaag langs de lijn en de mee gereisde ouders hebben een leuke , spannende

wedstrijd voor geschoteld gekregen . De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is nu voorbij, maar

jullie mogen trots zijn op jezelf wat jullie nu al hebben geleerd en aan ons hebben laten zien op het

voetbalveld.

minuut raak, na een mooie aanval over links via Jop, speelde Jop de ba; goed breed