Right-Oh - Madese Boys (bekerwedstrijd).

Madese Boys JO13-2

D-pupillen, D2, Groep 7 22

7 september 2013 13:00

Right-Oh - Madese Boys (bekerwedstrijd).

Madese Boys reist zaterdag net na de middag af naarGeertruidenberg om de tweede bekerwedstrijd te spelen.

Madese Boys heeft deze week dinsdag een oefenwedstrijd gedaan met de D spelers onderling, deze wedstrijd ging best goed.

Daarop volgde een donderdag training deze werd zacht gezegd rommelig afgewerkt.

De vrijdagavond training was mogelijk nog een graadje rommeliger, wat gaat dat zaterdag worden vragen de trainers zich hardop af.

Nou het eerste kwartier van de wedstrijd wordt voornamelijk gespeeld op de helft van Right-Oh maar madese boys moet steeds weer opnieuw in balbezit komen, dat kost erg veel kracht en is eigenlijk niet nodig. Made verdiend twee corners helaas wordt er geen benut, het duurt maar en het duurt maar eer eindelijk de 0-1 valt. Bryan schiet op doel, Sven loopt super goed door op de keeper, met een listig duwtje zet hij de keeper aan de kant waardoor hij toch over de achterlijn gaat.

De 0-2 volgt al snel door de voet van Bryan. Nu gaat het aardig vlot, een goede degelijke aanval over meerdere schijven beland bij de buitenspeler Kevin, hij schiet goed op doel die de keeper niet kan houden en Mike rond mooi af 0-3.

Voor rust komen we nog op 0-4 door Kevin.

In de rust kort praatje over hoe het ging de eerste helft en wat de trainer graag wat beter ziet gaan de tweede helft.

Made drukt Right-Oh weer heel snel op hun helft en op enkele uitbraken na is Made weer heel veel aan de juiste kan van de middenlijn te vinden.

Omdat het 16 meter gebied goed opgezocht wordt door Kevin bestaat natuurlijk de kans dat de tegenstander daar een overtreding begaat. Dat gebeurt dus ook en we krijgen een penalty mee, Tim gaat hem nemen en drukt goed af 0-5.

Nu wordt het spel van Made rommelig waardoor Right-Oheen doelpuntje kan meepikken, zonde want ik had aan Daan heel graag de 0 gegund, nu staat het dus jammer genoeg 1-5.

Tegen het einde van de wedstrijd kan Kevin nog een 6edoelpunt maken waardoor de eindstand wordt bepaald op 1-6.

Jongens, van de week werd er gezegd: zoals je traint speel je de wedstrijd. Nou dat was ook echt te zien aan jullie spel. Natuurlijk staat er weer een goede uitslag daar is niks van te zeggen.

Maar jullie kunnen het veel beter dat weet ik zeker.

Hoe jullie dat moeten doen? Op je hoede zijn, je kunt altijd de bal verwachten dus ben in beweging en denk na “als ik de bal nu krijg waar kan ik hem dan naar toe spelen”.  Op die manier ben je constant bezig met de wedstrijd en  hoef je niet ineens te gaan beslissen als je onverwacht de bal aangespeeld krijgt.

Zorg ervoor dat je met de juiste houding aan de trainingen begint dan zul je zien dat het tijdens de wedstrijden echt een stuk beter zal gaan.