C1 is blessureleed en tegenstander de baas

C-junioren zaterdag, C1, Hoofdklasse F

7 september 2013 12:30

Scheidsrechter

Wiel, T.M. van de

Met Quinten van de Kieboom hersteld maar met een bank vol geblesseerden mocht de C1 aantreden tegen Kloetinge C1. Het hoofdveld was er klaar voor. Kloetinge speelde sterk en de C1 had het moeilijk om tot goede aanvallen te komen. Daar waar iedereen zich in de eerste helft zorgen maakte om een aanstaande tegentreffer was het Aaron van Dongen die een schaarse tegenaanval doeltreffend wist af te ronden. De verdediging kraakte af en toe maar keeper, lat en de verdedigers voorkwamen een doelpunt van Kloetinge. In de tweede helft zakte het tempo. De eigen C1 wist het spel wat meer naar zich toe te trekken. Sebastian de Laat moest een paar keer redden. Doeltreffend afronden is een vak en vandaag beheerste de C1 dat vak het best. Een mooie aanval over rechts eindigt met een voorzet van Brian Oostdijck die door Merijn Martens prachtig met links vol wordt binnengeschoten. Het spelbeeld verandert niet. Kloetinge probeert en de C1 houdt tegen en probeert aan te vallen. Nog ruim voor het eindsignaal valt het derde en laatste doelpunt. Aaron zet goed door op links en weet de bal mooi tussen linker paal en de keeper binnen te schieten. Met een 3-0 overwinning pakt de C1 de eerste 3 punten van de competitie.