C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

4 mei 2013 12:30

Gool, S.C.M.D. van

C1 wint en pakt derde plek

De eerste 5 minuten waren voor Unitas maar daarna nam de C1 het heft in handen. De score bleef lang uit maar uiteindelijk weet Aaron van Dongen knap binnen te schieten. Achterin gaat het niet slecht maar 1 verkeerde inschatting leidt tot de gelijkmaker. Voor rust komt Unitas zelfs op voorsprong. Een hoekschop wordt hard binnen gekopt. Na rust weet de C1 beter af te werken. De wedstrijd is heerlijk om te volgen. De verslaggever vergeet gewoon wie er scoren en wanneer. Rick de Bruijn maakt de gelijkmaker, Merijn Martens schiet een vrije trap in 2x prachtig binnen en ook Thom van de Broek beloont z’n wedstrijd met een prachtig doelpunt. Uiteindelijk weet de C1 in de 2e helft 4x te scoren om zo met een 5-2 overwinning de competitie te eindigen. Resultaat: een mooie derde plaats.