10 - 1

Chaam ME1

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 1e klasse ME12

27 april 2013 10:30

Vandaag was het dan zover. De ME1 kon kampioen worden maar dan moest er wel gewonnen worden van Chaam ME1. Dat leek op papier makkelijk want de tegenstander had nog geen punt gehaald en uit hadden we met 1-10 gewonnen.

De ouders en andere fans langs de lijn, die stonden bij een prachtig spandoek,  waren meer gespannen dan de meiden van de ME1 zo leek het. Toch begonnen we wat gespannen en zenuwachtig aan de wedstrijd en dat leidde in de tweede minuut al tot de 0-1! Gelukkig viel toen alle spanning weg en speelden we ons eigen vertrouwde spelletje. Namelijk de bal lekker overspelen en goed gebruik maken van het hele veld. Al snel leidde dit tot de 1-1 en gingen de meiden er vol voor. We speelden goed combinatie voetbal tot aan de rust en gingen dan ook rusten met een dik verdiende voorsprong van 7-1! In de rust kon de coach niets dan complimentjes geven en zeggen dat we de tweede helft hetzelfde spelletje moesten blijven spelen.

De tegenstander had van keeper gewisseld waardoor we niet zo makkelijk meer konden scoren. Maar zelf bleven we geconcentreerd voetballen waardoor de tegenstander geen enkele kans meer kreeg. Zelf scoorden we nog drie keer zodat we deze wedstrijd uiteindelijk met 10-1 wonnen!

Yes kampioen!!!!!  Eline, Madelon, Gwenyth, Kyra, Lynn, Evi, Fabienne en Milla super knap gedaan. De meiden kregen allemaal een medaille en een T-shirtje. Er was zelfs champagne om het kampioenschap te vieren. Na afloop van de wedstrijd gingen we de kantine in om met z’n allen wat te drinken en te snacken. Ook mochten we ‘kontje knal’ schieten op de twee trainers/leiders die hier helaas wat blauwe plekken aan overhielden.

Na het douchen gingen we nog een ijsje eten en hebben we nog een foto gemaakt voor de winkel van onze sponsor: Goudsmederij en juwelier John van Oosterhout. Bedankt John voor de sponsering.