Madese Boys MO11-1

... (e.d.)

Meisjes E-pupillen, ME1, Groep 1 1

6 april 2013 10:00

Vandaag stond de kwartfinale van de beker tegen De Noormannen ME1 op het programma. We moesten vanochtend al om kwart voor acht vertrekken met de spelersbus van Madese Boys samen met de D1. Na een lange busreis van wel anderhalf uur kwamen dan uiteindelijk aan op het sportpark van Heinkenszand. Het duurde even voordat we konden beginnen want er was geen scheidsrechter en we hadden dezelfde kleur shirtjes. Uiteindelijk hebben wij onze trainingsjacks aangehouden. En was Werner bereid om voor scheidsrechter te spelen. Na een spannende eerste helft stond het nog steeds 0-0. In de tweede helft werd het nog spannender. We kregen veel kansen maar ze hadden een hele goede keeper die alle ballen tegen hield. Na ongeveer 10 minuten namen we 3 corners achter elkaar en de laatste ging er via een tegenstander in. 0-1 voor ons!! We bleven allemaal goed voetballen en hard werken. Door het goede keeperswerk van Fabiennë, het goede verdedigende werk van Madelon en Gwenyth, het goede positiespel van de middenvelders Eline, Lynn en Evi en het gevaar blijven stichten van onze spitsen Kyra en Milla bleef het 0-1 voor ons en staan we nu in de halve finale van de beker!

Dit verslag hebben we zelf geschreven tijdens de terugreis in de bus.