C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

20 april 2013 12:30

Vereggen, G.C.J.M.

C1 verstevigt positie

De C1 trad aan voor een inhaalduel tegen Alliance. De C1, zonder Quiten van den Kieboom (voorlopig uitgeschakeld en herstellend van een zware knieoperatie) maar met Joeri van de Korput wist snel een overwicht te creëren en kwam op voorsprong door een mooi schot van Hovsep Manukjan. Daarna verzuimde de C1 door te drukken. De eerste helft kabbelde voort. Na rust leek het spelbeeld zich voort te zetten maar Alliance profiteerde van een moment van afwezigheid en wist al kort na rust op 1-1 te komen. Na de gelijkmaker was het even zoeken voor de C1. Het had wat geluk nodig. Een schot van Rick de Bruijn werd verkeerd beoordeeld door de keeper en 2-1. Kort daarna nog een doelpunt van Rick. Na de 3-1 was het eigenlijk gedaan. De C1 speelde geconcentreerd door en probeerde de verdediging van Alliance te slechten. Het getoonde geduld werd beloond. Thom van de Broek maakte nog 4-1 en bepaalde de eindstand op 5-1. Mt nog 2 wedstrijden te gaan bezet de C1 de derde plek met 3 punten voorsprong op HVV.