ZIGO F1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

20 april 2013 9:00

F1-Zigo F1

Deze dag begint met prachtig weer, lekker ochtendzonnetje en made heeft er zin in. Vandaag 3 voor Made onbekende zaken, scheidsrechter vandaag de vader van Job.Douwe keept de eerste helft en Job gaat het de tweede helft proberen. Deze drie dingen zijn dus vreemd hopelijk gaat onze F1 hiervan ook niet “vreemd” spelen. Zigotrapt af en Made onderschept zeer snel de bal, Stef kan goed afronden en dus binnen de minuut staat de F1 op voorsprong 1-0. Zigo is echter super aan het voetballen endoen het echt heel goed. Balbezit is heel goed en de nummer 10 is een gevaarlijk spelertje. Made moet het dus hebben van het werken vandaag en dat zit vandaag wel snor. Douwe kan een goed schot niet keren en Zigo staat dus gelijk 1-1. Vandaag is Tomas ook weer teruggekeerd op het wedstrijdtoneel en verricht goed werk. Hij wordt wel voorzichtig teruggebracht door de coach en speelt dus telkens maar een minuutje of 5. Zigo komt op voorsprong doordat hun sterker zijn in de opbouw en te zien is dat ze het “overslaan” nog verder geoptimaliseerd hebben dan in onze uitwedstrijd naar Tilburg. Daar deden ze het al goed maar nu in Made zelfs nog beter, kortom ze komen verdiend op 1-2. Made echter heeft een goede vechtlust en ze komen enkele malen gevaarlijk voor de goal. Uiteindelijk in de laatste secondes van de wedstrijd heeft Made een corner die met een dosis geluk via een tegenstander tegen het net komt. 2-2 is de eindstand.