C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

13 april 2013 12:00

Boer, E.W.F.M. v.d.

C1 pakt winst in klassieker

Uit tegen Dongen; altijd mooi. Het begin is even aftasten maar dan wordt duidelijk dat de eigen C1 de bovenliggende partij is. De gevaarlijkere aanvallen zijn van de C1 maar het lukt lang niet om te scoren. Pas kort voor rust weet Thom van den Broek uit te halen. De uitstekende keeper van Dongen wordt verrast door de zwabberende bal. De 0-1 wordt eenvoudig vastgehouden tot de rust.

Het wordt al snel duidelijk na rust dat Dongen niet van plan is op te geven. De duels worden wat steviger. De C1 weet vanuit een counter echter op 0-2 te komen door Aaron van Dongen.Taktische omzettingen van Dongen zetten de Madese verdediging wat meer onder druk maar het leidt niet tot veel gevaarlijke momenten. De counters van de C1 zijn gevaarlijk maar helaas niet doeltreffend. Het late tegendoelpunt van Dongen zo’n 5 minuten voor tijd bracht de C1 niet van de wijs. Gecontroleerd werd de wedstrijd uitgespeeld. Een lekkere winst maar met een vervelend randje. Het uitvallen van Quinten van den Kieboom baart zorgen. Hopelijk zal de knie snel herstellen. De 3 behaalde punten geven uitzicht op de derde plek. Nog 3 wedstrijden en we weten het.