6 - 2

Madese Boys JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

6 april 2013 9:00

Op Zaterdag 6 april vroeg uit bed omdat we al om 9 uur moesten voetballen tegen VVR uit Rijsbergen er waren 2 zieke spelers, Michel gaf in de bespreking al aan dat we goed vanuit onze positie’s moeten blijven spelen want de laatste weken pakken VVR veel punten en het is een fysiek sterker team dus voetballen en het balletje rond laten gaan is onze kracht. De eerste helft was helemaal voor de Boys we kregen 3 levensgrote kansen via Tim en daarna kopte Tim een bal op de keeper en de afgeweerde bal schoot hij keihard op de lat! waarna VVR via een counter de bal op zeer gemakkelijke wijze in het doel schoot. En geheel tegen de verhouding in stonden wij achter hierna voerde wij de druk op en scoorde via een goede pass van Thijs op Mathijs die in eerste instantie op de keeper schoot maar in de rebound wel het doel trof de verdiende gelijkmaker maar door een hele hoge bal op ons doel  waar onze keeper zich helemaal op verkeek en dacht dat hij over ging scoorde VVR voor rust de 2-1  en gingen wij rusten na een geweldige 1ste helft na rust waren wij geen schim meer van de  ploeg zoals die voetbalde voor rust en liep VVR uit naar een 6-1 voorsprong voordat wij toch nog tegen konden scoren via een hele mooie lob vanaf 25 meter afstand door Sven. En zodoende gingen wij teleurgesteld naar huis met een 6-2 nederlaag aan onze broek.