Madese Boys JO9-1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

4 april 2013 18:45

Baronie F1-Madese Boys F1  (4 april)

De inhaalwedstrijden zijn weer begonnen aan het einde van deze competitie. Deze wedstrijden vinden vaak ’s avonds plaats omdat het nu weer lekker lang licht blijft. Vanavond ging de reis naar Breda op bezoek bij de Baronnen. Baronie draait bovenin mee in onze competitie terwijl Made zich in de onderste regionen begeeft. Deze keer proberen we eens een nieuwe opstelling met Bart Havermans voorin als aanspeelpunt voor Stef die net achter of naast Bart speelt. Achterin een linie verdedigers met Joep en Sven midden achter en op de flanken Lucas en Jop.Marnik begint de eerste helft op het doel en Douwe begint reserve. De gedachte erachter vandaag is dat de twee “buitenspelers” naar voren schuiven met balbezit en de bal naar voren proberen te brengen naar de twee voorhoede spelers. Maar dat ze ook als de wiedeweerga terug moeten zakken bij balverlies.

De eerste helft was dit een beetje onwennig waardoor we twee tegengoals moesten incasseren. De tweede helft echter was in een woord SUPER!! Wat een passie gaven de roodwitten de tweede helft. Bartje won vrijwel elk duel op zijn tegenstander. Marnik was een brok strijdlust en Baronie was het echt kwijt. Mooie combinaties en dus automatisch ook weer prachtige aanvallen (net zoals op de training J). Stef verdedigt nu de goal en weet de bal heel goed diep te spelen op de spelers voorin. Job geeft een aantal mooie passes en eentje daarvan zorgt ervoor dat Bart vrij gezet wordt voor de keeper, heel beheerst schuift hij hem in de verre onder hoek naast de keeper 2-1. Nu wordt Made nog gretiger en Baronie deinst achteruit. Helaas weet Made het net niet meer te vinden en de eindstand blijft 2-1.