65'

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

24 maart 2013 14:30

Dursun, S.

De stevige ijskoude wind die dwars over het veld stond maakte het de spelers aardig lastig en zo werd het dan ook een matig duel waarin Madese Boys, ondanks een zestal ontbrekende basisspelers, wel het betere van het spel had en ook de betere doelkansen. Al na 4 minuten had de bal op de Gilze strafschopstip gemoeten toen de Gilze doelman de bal kwijt was en niets anders kon dan Wouter de Laat tegen de grond trekken. De overigens goed leidende arbiter Dursun besliste echter anders. Geen strafschop dus. De roodwitten kregen voor rust nog 2 dotten van kansen, maar de vizieren waren niet goed afgesteld. 0-0 dus bij rust. Na de pauze speelden de Madenaren met wat meer druk naar voor en kregen ook kansen. In de 65e minuut tekende Aaron van Bragt na goed voorbereidend werk van Wouter de Laat de 1-0 aan. Hierna hadden de gastheren nog naar een hogere uitslag kunnen uitlopen, maar faalden in de afwerking. De bezoekers waren nog 2 keer gevaarlijk bij vrije trappen, maar uiteindelijk won Madese Boys verdiend en zal Gilze nog vol aan de bak moeten voor klassebehoud.