Baronie ME1

... (e.d.)

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 1e klasse ME12

16 maart 2013 12:00

ME1 wint thriller tegen Baronie ME1Vandaag stond de altijd lastige, moeilijke en beladen wedstrijd tegen Baronie ME1 op het programma. Baronie is de najaarscompetitiekampioen dus we waren gewaarschuwd. De afspraak was dat we er gelijk vanaf het begin van de wedstrijd er vol in vlogen. Zo gezegd zo gedaan want binnen 5 minuten kwamen we al op 1-0 door een eigen doelpunt van Baronie. Dit kwam omdat we er kort en fel opzaten. Toch verslapten we een beetje en door twee maal door het midden uitverdedigen kwamen we op een 1-2 achterstand. Dit was gezien het spelbeeld niet verdiend want de meeste kansen en het meeste balbezit was voor Madese Boys. Maar doordat niet iedereen op zijn positie bleef spelen kwam ons positiespel niet echt uit de verf. Gelukkig werd dit wel gecompenseerd door hard werken van iedereen. Na de rust bleven we keihard werken en door een droge knal van Evi, die door de keepster van Baronie over de doellijn werd gelopen doordat het schot zo hard was, kwamen we terug tot 2-2. Kyra hield haar doel keurig schoon de tweede helft. Natuurlijk geholpen door prima verdedigend werk van Madelon en Gwenyth. Ook het middenveld bestaande uit Fabienne, Eline en Lynn stonden weer haar vrouwtjes en brachten onze spits Milla goed in stelling waardoor die de winnende treffer kon aantekenen. Al met al was het weer een spannende wedstrijd zoals altijd tegen Baronie. En misschien speelden we niet onze beste wedstrijd tot nu toe maar toch behaalden we een verdiende overwinning! Door dit keurige resultaat staan de meiden van de ME1 toch mooi bovenaan in de competitie. Knap hoor!

Vandaag stond de altijd lastige, moeilijke en beladen wedstrijd tegen Baronie ME1 op het programma. Baronie is de najaarscompetitiekampioen dus we waren gewaarschuwd.

Al met al was het weer een spannende wedstrijd zoals altijd tegen Baronie. En misschien speelden we niet onze beste wedstrijd tot nu toe maar toch behaalden we een verdiende overwinning! Door dit keurige resultaat staan de meiden van de ME1 toch mooi bovenaan in de competitie. Knap hoor!