Mike Delhij (schot)

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

10 maart 2013 14:30

Engelkes, W.J.

Na de thuisnederlaag vorige week tegen koploper Groen Wit had Madese Boys deze week wat recht te zetten en dat moest dan maar gebeuren in de uitwedstrijd tegen SCO-TOFS. De boys startten voortvarend en al in de 10e minuut werd Elroy Boonstoppel voor het Oosterhoutse doel vrijgespeeld en zijn schot belandde onder de doelman door in het doel. De rood witten bleven goed combineren en dit resulteerde in een 2e doelpunt en dit keer was het Mike Delhey die scoorde. Na deze 2-0 voorsprong kwam SCO wat beter in de wedstrijd en dit leidde tot de Oosterhoutse aansluitingstreffer. Op slag van rust betekende slecht verdedigend werk in de Madese achterhoede zelfs de gelijkmaker, 2-2 dus. Na de pauze een gelijkopgaande partij waarbij er over en weer wat kansjes ontstonden. Gescoord werd er echter niet meer, dus eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel; een stand waar beide partijen vrede mee konden hebben.