...
40'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

9 maart 2013 10:30

Na de winst van afgelopen woensdag wilde wij de opgaande lijn doortrekken deze zaterdag het was slecht weer en het had langdurig geregend waardoor het veld vol met plassen stond en het zeer zwaar voetballen werd omdat de bal niet altijd lekker over het veld rolde. We stonden snel op achterstand maar kwamen goed terug en stonden zelfs met 2-1 voor halverwege de 1ste helft  hierna maakte Baronie de gelijkmaker en de  3-2 viel ruim in de extra tijd en de doelpunten hadden niet hoeven te vallen zoals ze nu werden gescoord en eigenlijk was deze voorsprong onterecht. Hierdoor waren we een beetje van slag en Baronie liep in de 2de helft uit naar 6-2 mede door een handsbal, hierna pakte de spelertjes het spel weer op en gingen er vol voor om toch iets van deze wedstrijd te maken en zowaar scoorde wij nog 2 keer en kregen zelfs kansen op meer maar door niet goed overspelen en gaan voor eigen gewin bleef het bij 6-4. Weer een gemiste kans om te klimmen op de ranglijst.