Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

3 maart 2013 14:30

Scheidsrechter

Loos, G.J.H.

Het Bredase Groen Wit liet in Made zien niet ten onrechte aan kop te gaan in de 3e klas. Voor rust hadden de Madenaren nauwelijks iets in te brengen tegen het verzorgde veldspel van de gasten en in de 20e minuut stond dan ook terecht de 0-1 op het scorebord na een perfect uitgevoerde aanval. Nog voor rust kwamen de rood witten op een 0-2 achterstand toen doelman Richard Bouwens een van de Groen Wit spitsen vloerde en de terecht toegekende strafschop feilloos werd benut. Dit betekende tevens de ruststand. Na de pauze was Madese Boys agressiever en bracht bij tijd en wijle de Bredase defensie aan het wankelen. Na een goede redding op een venijnig schot van Joost Jansen was het na 15 minuten wel raak. Elroy Boonstoppel strafte zwak ingrijpen van de Groen Wit goalie doeltreffend af en bracht daarmee hoop in de Madese harten. Vijf minuten later was de hoop alweer vervlogen want een matig leidende arbiter toonde Aaron van Bragt, na een fraai stukje toneelspel van een Groen Wit speler, volkomen onterecht zijn 2e gele kaart en dus rood. Toen Madese Boys enkele minuten later na een 2e rode kaart met 9 man verder moest was de wedstrijd gespeeld en liepen de gasten vrij simpel uit naar 1-4.