50'
...

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

6 maart 2013 19:15

Op een doordeweekse woensdagavond stond de uitgestelde wedstrijd tegen Jeka op het programma het was heerlijk voetbal weer en we hadden er na de mindere resultaten van de afgelopen weken volop zin in. We gingen meteen fel van start en zetten de tegenstander onder druk op hun helft wat in de 4 minuut resulteerde in een schot op de lat en die bal viel voor de voeten van Kevin die de bal zo in het doel kon schieten 1-0. We gingen door en in de 6de minuut stond de 2-0 op het scorebord door een doelpunt van Mathijs we bleven doorgaan met druk zetten  en uit 2 indentieke hoekschoppen van Teun scoorde Daan 2 keer bij de tweede paal met de kop en dus stond het met de rust 4-0 in het voordeel van de Boys. Na de rust stond er meer publiek langs de kan en de trainers dachten dat de jongens daardoor een extra boost zouden krijgen om ze wat te laten zien maar het werkte verlammend en reeds in de 1ste minuut na rust scoorde Jeka die daardoor een klein beetje moed uit putten en in de 10 min. Zelfs de 4-2 scoorde gelukkig scoorde Tim hierna de 5-2 en konden wij weer wat rustiger aandoen langs de kant maar ook in het veld ging het niet zoals het moest en de eindstand werd bepaald door Jeka op 5-3. Het was een wedstrijd zoals we al meer hebben gezien deze competitie een goede en een mindere helft wat op zich jammer is op naar de volgende wedstrijd.