1 - 4

Madese Boys MO11-1

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 1e klasse ME12

2 maart 2013 8:30

Hè hè eindelijk, maar wel vroeg!!!! Dit was de opmerking die alle meiden van de ME1 riepen toen ze vanochtend vroeg om 07.30 uur moesten verzamelen. Door alle afgelastingen was dit pas de eerste competitiewedstrijd van onze meiden dit jaar. Ergens begin januari hadden ze nog wel een oefenwedstrijdje gespeeld maar dat was iedereen al weer vergeten. Verbazend goed wakker vertrokken we naar Sprang-Capelle waar we tegen de plaatselijke SSC’55 ME1 moesten aantreden. In de najaarscompetitie  hadden we hier nog met 6-3 verloren maar toch gingen we vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. En dat was wel te zien ook. Gelijk vanaf het begin gingen onze meiden er vol tegen aan. We hadden dan ook veruit het meeste balbezit maar tot doelpunten leidden dit nog niet doordat of de paal of de laat of de uitstekende keepster ons in de weg stonden of lagen. We bleven de bal goed rondspelen en kansen creëren en het was wachten op het eerste doelpunt. Bij de spaarzame uitbraken van SSC stonden Kyra, Madelon en Gwenyth goed op te letten zodat we nog geen doelpunt tegen kregen. Gelukkig schoot Evi een minuutje of 5 voor de rust de 0-1 binnen. Dit was dan ook de ruststand. Na de rust leek het wel dat we een beetje waren ingedommeld. We stonden niet goed op onze posities en gaven we de tegenstander wel heel veel ruimte waardoor die de 1-1 konden binnenschieten. Gelukkig werden we weer op tijd wakker en door hard werken op het middenveld door Fabienne en Eline en  door doelpunten van Milla en Lynn konden we uitlopen naar een 1-4 voorsprong. Uiteraard gaven we dat niet meer uit handen en konden we de 3 punten mee terugnemen naar Made.