...
36'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

23 februari 2013 9:30

Op een zeer koude zaterdagmorgen moesten wij aantreden tegen TSC  uit Oosterhout na afgelopen week te hebben verloren na een goede wedstrijd was het noodzaak om deze week niet te verliezen en we gingen met goede moed het zeer koude winderige veld op. De wedstrijd ging tegen elkaar op en het was TSC die de openingstreffer scoorde,  wij lieten ons daardoor niet uit het veld slaan  en scoorde zelfs tweemaal en de wedstrijd liep goed tot de 20ste minuut  toen tsc de gelijkmaker scoorde en in de 22 en 24 zelfs de 3-2 en de 4-2 eigenlijk gaven wij in deze 4 minuten de wedstrijd weg want in de 2de helft konden wij nog maar 1 keer scoren en ook tsc scoorde nog 1 keer waardoor de eindstand op 5-3 werd bepaalt  en wij met een behoorlijke spreekwoordelijke kater naar Made terug konden rijden.