Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

3 februari 2013 14:30

Scheidsrechter

Vlaam, P.R.C.F. de

In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen rode lantaarn drager Beek Vooruit kon Madese Boys niet overtuigen. Het begin was echter wel veel belovend, want het eerste kwartier waren de rood witten veel beter dan hun opponenten en al in de 2e minuut kreeg Joost Jansen een dot van een kans die hij echter onbenut liet.Na het eerste kwartier zakte het spelpeil zienderogen. Ook de gasten maakten er niet al te veel van zodat er voor de bezoekers weinig te genieten viel.

Na de pauze was het al niet veel beter, maar Beek Vooruit kwam wel op voorsprong toen tijdens een onoverzichtelijke situatie in het Madese doelgebied Frank Razenberg de bal wat onfortuinlijk in het eigen doel werkte. Twee minuten later had het allemaal nog veel erger kunnen worden. Beekse Boy Snoek werd in de Madese zestien onderuitgehaald, maar hij schoot zelf de terecht toegekende strafschop hoog over. Dit gaf de Madenaren toch weer wat moed en uit de eerstvolgende aanval knalde Nick den Reijer via de handen van de doelman op de paal. In de 64e minuut gaf de Madese verdediging weer een cadeautje weg en Hamed Boudazra pikte de verkeerd teruggespeelde bal op en scoorde beheerst. Vijf minuten later kwam de aansluitingtreffer op het bord. Ronald Kleemans van de gasten speelde terug op zijn doelman, maar deze maaide over de bal heen en deze hobbelde het doel in voor 1-2. Het laatste kwartier probeerden de rood witten de gelijkmaker nog te forceren maar veel verder dan een paar kleine mogelijkheden kwamen ze niet. Zo verloren de Boys deze wedstrijd met 1-2 en de gehele wedstrijd bezien was dit niet eens onverdiend.