... (schot)
46'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

16 februari 2013 9:30

Op zaterdag 16-02 ging de competitie weer van start na een zeer lange winterstop en de E1 van Mad Boys moest aantreden tegen Dongen die maar 1 puntje boven ons stonden maar wel met een wedstrijd minder dus het was fijn als we er een puntje of meer zouden behalen we hadden maar 1 wissel doordat er 2 spelers op vakantie waren. De boys gingen gelijk fel van start en speelde gedreven maar reeds in de 3 min scoorde Dongen, we lieten de kopjes niet hangen en gingen op zoek naar de gelijkmaker die er  reeds na 1 min  kwam en na 4 minuten zelfs de voorsprong   maar nog voor Rust scoorde Dongen de gelijkmaker. Na rust een iets beter voetballend Dongen mede omdat wij hun iets teveel ruimte gaven en ze daardoor beter in hun spel konden komen , ze maakte er gelijk gebruik van en scoorde 3 keer terwijl wij de kansen niet benutten we scoorde nog wel een keer tegen waardoor de eindstand van 5-3 een beetje geflatteerd op het scorebord kwam . Het was wel goed om te zien dat sommige spelertjes er helemaal doorheen zaten zoveel werk dat er verricht was voor elkaar. Als we deze instelling zo vasthouden en iedere wedstrijd er zo tegenaan gaan dan wordt het een heel mooi voetbalvoorjaar voor de E1 zeker omdat wij deze wedstrijd  1 puntje hadden verdiend gezien de inzet en de kansen die wij kregen.