... (schot)
50'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

16 maart 2013 10:00

Deze zaterdag 16 maart stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma en we hadden er weer veel zin om  te laten zien waartoe wij voetballend in staat zijn. De 1ste kans was weer voor ons maar werd jammerlijk gemist daarna speelde Sven 4x de bal mooi vrij en zetten Mathijs hierdoor 4 x in scoringspositie maar deze miste ook zoveel keer het doel , hierna trof Thijs met een mooi schot de paal zodat het geluk niet aan onze kant was hierna was het Tim die alleen voor de keeper hoog over schoot en het was Baronie die in de 25 minuut +2 de score opende omdat de scheidsrechter veel te lang liet doorspelen. Hier putte de tegenstander van ons moed uit voor de 2de helft maar wij lieten ze niet in het spelletje komen en bleven jagen op de bal maar door teveel  voor hun eigen succes te gaan scoorde bepaalde spelers niet en de 2-0 viel door een onoplettendheid van ons. Hierna gingen wij vol voor de aansluitingstreffer deze viel niet doordat er 2 a 3 man niet in het teambelang speelde maar meer voor eigen gewin gingen en daardoor Baronie via de counter nog 3x kon scoren en daardoor de zeer geflatteerde 5-0 op het scorebord kwam te staan. Het was een goed voetballende wedstrijd van onze kant en de trainers liepen in ieders geval met een goed gevoel van het veld af.