Madese Boys JO9-1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

16 maart 2013 10:15

OJC Rosmalen F1-Madese Boys F1
Vanmorgen ging de reis naar Rosmalen. De F1 ging op bezoek bij de grootste amateurclub van Brabant. 1900+ leden, 14 F teams en een dot mini’s. De F1 en de F2 allebei uitkomend in de hoofdklasse, kortom een team waarvoor de mouwen opgestroopt zullen moeten worden. Helaas bleken 30 kleedkamers nog niet voldoende en moest de F1 onder een winderig afdakje hun wedstrijdtenue klaarmaken. De F1 is nog steeds zonder Tomas die nog wel een tijdje uit de running is met zijn gebroken elleboog. Made begint de wedstrijd met wind tegen en is eigenlijk de eerste 10 minuten best gewaagd aan OJC en ze hebben al een paar goed uitgespeelde mogelijkheden. OJC (de naam staat voor “onze jongens combineren”)  doen die afkorting eer aan en spelen echt fantastisch, een genot om naar te kijken. Hun ronden de kansen wel gewoon goed af en we gaan rusten met 3-0 achterstand, wel duurde de eerste helft erg lang…dik 24-25 minuten. De tweede helft hebben we wind mee (zou daarom de eerste helft zo lang hebben geduurd??). Afijn, nog steeds heeft onze F1 vandaag niet de touwtjes in handen en OJC wordt gedurende de wedstrijd steeds sterker en Made laat het nu helemaal wegglippen. Waar de eerste helft nog werd geknokt om duelletjes te winnen lieten ze zich steeds verder terug dringen. Gelukkig staat Sven uitstekend het doel te verdedigen anders hadden het dubbele cijfers geworden vandaag. Het lijkt een monsterscore te worden met een 0 aan onze zijde, OJC blijft prima combineren en ze lopen heel mooi en goed weg van hun directe tegenstander. Geen wonder dat het op een gegeven moment 8-0 staat. Gelukkig red Stef vandaag de eer door met een goed schot van afstand de keeper in de verre hoek te verschalken. Eindstand vandaag 8-1.