42'
... (schot)

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

1 december 2012 11:00

Na vorige week met ruime cijfers te hebben gewonnen stond vandaag weer Bavel op het programma. En dus zeiden wij tegen de spelertjes dat ze vandaag alleen van hun eigen konden verliezen . En dus gingen ze redelijk fel van start wat al na 1,5 minuut spelen resulteerde in 1 doelpunt door Sven , hierna bleven we nog 15 minuten redelijk spelen waarna wij niet meer goed in ons spel kwamen en Bavel beter in het spel kwam. En voor rust scoorde Bavel zelfs de gelijkmaker en het spel liep anders dan wat wij ervan hadden gehoopt. Na de rust werd het niet veel beter en we konden de bal niet in de ploeg houden we konden zelfs niet meer dan 2 a 3 keer naar elkaar overspelen maar het was toch weer Sven die de 2-1 scoorde maar Bavel scoorde weer de gelijkmaker en via een actie van Mathijs kwamen wij in de 41 minuut weer op voorsprong, maar Bavel scoorde vanaf de aftrap weer de gelijkmaker, het moest nu door inzet te tonen om de punten in Made te willen houden en het was nu weer Mathijs die ons op een gelukkige voorsprong bracht en die wij ook door een laatste goede redding van Siem tot aan het eindsignaal nu wel vast konden houden en wij deze wedstrijd een beetje gelukkig wonnen met 4-3. Al met al weer een wedstrijdje om niet teveel over na te denken.