... (schot)
50'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

24 november 2012 11:00

Deze week gingen wij op bezoek bij voetbalclub Bavel uit de gelijknamige plaats en na wat mindere wedstrijden te hebben gespeeld maar wel ontzettend goed en fanatiek te hebben getraind mochten de spelertjes het vandaag laten zien op het veld , na in de bespreking te hebben verteld dat iedereen zijn positie goed in de gaten moet houden, geen groot veld maken , vooruit voetballen en de vrije man opzoeken gingen de spelertjes er vol voor want we speelde op een kunstgrasveld en daarop hebben wij nog nooit verloren zeiden de spelertjes tegen elkaar , maar reeds in de 1ste minuut trof Bavel al de paal en we waren gelijk wakker nu namen wij het spel over en overklaste toch de tegenstander we zochten zoveel mogelijk de vrije ruimte en creeerde kansen en scoorde er op los want met de rust was het 5-1 voor de Boys. Na de rust werdt het iets minder maar er werden nog wel wat doelpunten gescoord en  zodoende wonnen we deze wedstrijd met 8-3 en zeker ook het spel gaf weer hoop voor de komende week wanneer Bavel bij ons op bezoek komt. Hopend dat het team zo blijft werken en voetballen met elkaar en elkaar de ballen gunt want als je niet met elkaar voetbalt zoals vandaag gelukkig wel gebeurde kun je bijna niet winnen.