Onbekend (penalty)
Onbekend (schot)

Meisjes E-Pupillen (najaar), ME1, 1e klasse M83

17 november 2012 10:30

Na de overwinning van vorige week op de koploper gingen we vol goede moed naar Dongen. Thuis hadden we tenslotte gelijk tegen ze gespeeld. En dat was in het begin goed te merken. DVVC ging er vanaf het begin vol in, maar de meiden van de Boys lieten zich niet opzij zetten. Door een handsbal van een van de speelstertjes van DVVC in hun strafschop gebied ging de bal op de stip en wist Milla het hoofd koel te houden en hem in het net te werken. Dit gaf goede moed en de meiden bleven goed spelen en de bal bleef voor een groot deel aan de kant van DVVC op een klein foutje na en we dachten dan ook met een 4-1 de rust in te kunnen gaan maar aan het einde van de eerste helft verslapte de aandacht en kreeg DVVC het voor elkaar om in korte tijd nog 2 doelpunten te maken, dus gingen we met een 4-3 voorsprong de rust in. Na de nodige aanmoedigingen in de kleedkamer met een bekertje ranja erbij gingen we vol aan de slag in de tweede helft. Helaas wist DVVC kort na de aftrap al voor de gelijkmaker te zorgen en dit was toch wel een tegenvaller. De meiden wisten niet meer in het goede spel van de eerste helft te komen en we keken al snel tegen een achterstand aan.

Alleen in de slotfase lukte het nog een keer om de bal bij de tegenstander in het doel te werken, wat resulteerde in een 7-5 verlies.

Kom op meiden jullie kunnen het, zet je hier snel overheen en volgende week spelen we weer een competitie wedstrijd, dan uit tegen Unitas.