Madese Boys JO15-1

C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

17 november 2012 12:45

Nieuwland, C.P.

Onze C1 speelde vandaag tegen het laag geklasseerde Unitas in Etten-Leur. Niet dat we minder waren maar 2 onoplettendheden en een strafschop zorgden er voor dat we na 20 minuut tegen een 3-0 achterstand aankeken. Geen tijd om te treuren en alles op de aanval was de enige manier nog iets van deze wedstrijd te maken. Dit resulteerde in een hoekschop die door Rick werd binnen gekopt (1-3) en toen Rick ook nog voor rust de 2-3 binnen schoot leken er voldoende kansen voor toch nog een goed resultaat!

De 2e helft een dominant Madese Boys maar wel opgepast voor de gevaarlijke counters van Unitas! Een half weggewerkte bal van een Unitas speler viel voor de voeten van Hovsep en hij kon de 3-3 intikken. We wilden meer en na wat kansen over en weer was het toch Unitas die de beslissende 4-3 wisten te scoren. Zo zie je maar dat de punten pas bijgeschreven worden als je de wedstrijd wint. Volgende week tegen hekkensluiter Alliance en ook hier moet je winnen voor de punten!