Bjorn de Bruijn (intikker)

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

18 november 2012 14:30

Briene, G.H.

De 1e helft een gelijk opgaande wedstrijd waarbij weinig serieuze kansen werden gecreëerd. Zundert kwam dichtbij een openingsgoal via ’n indirecte vrije trap binnen het 16-meter gebied, gelukkig stond het vizier bij de Zundert-speler niet op scherp en ging de bal ver over.

Een prima afstandschot van Wouter Reedijk leek in de kruising te verdwijnen, doch Zunderts beste man, de goalie, maakte met ’n schitterende duik de bal onschadelijk. De 0-0 ruststand was terecht.

Ná rust werd Björn de Bruijn ingebracht en dit betekende direct gevaar. Met ’n aantal acties kwam er steeds meer dreiging richting het doel van Zundert. Doelpunten konden niet meer uitblijven en na ’n prima actie stelde hij Dennis Marijnissen in staat om de verdiende 1-0 op het scorebord te schieten. Zundert ging meer op de aanval spelen en zo kwam er steeds meer ruimte voor de snelle aanval van Madese Boys. Na het invallen van Joost Jansen was Madese Boys niet meer te stoppen en scoorde nog twee maal. De 2-0 kwam op naam van Aron van Bragt die het voorbereidende werk van Björn de Bruijn uitstekend afwerkte. Kort voor het eindsignaal zette Björn de Bruijn nog de kroon op het werk door na ’n slimme doorkopbal van Dennis Marijnissen de doelman met ’n schuiver te passeren, 3-0

De volgende thuiswedstrijd is over 2 weken tegen Waspik.