5 - 0

Victoria'03 D1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse G

17 november 2012 12:30

Vandaag eindelijk weer eens een competitie wedstrijd thuis. Na de ongelukkige nederlaag van vorige week tegen Internos, een nieuwe kans tegen Victoria ’03 uit Oudenbosch om weer eens 3 punten te pakken.

In de voorbespreking werd nog maar eens het belang uitgelegd van vooracties, vrijlopen, inzet en combinatiespel. En net als vorige week tegen Internos waren de voortekenen dat dit begrepen was goed. Ook nu werd direct na de aftrap goed druk gezet op Victoria. Dit resulteerde binnen een minuut in de 1-0 die door Grish werd gescoord. Nog geen 3 min. daarna een mooie aanval over rechts waaruit Rick de 2-0 scoorde. De D1 speelde een puike 1e helft door goed georganiseerd te spelen en de taken uit te voeren zoals van te voren besproken. In de 13e minuut was het weer raak. Thymo rondde een mooie aanval af en scoorde 3-0. De rest van de 1e helft speelde zich voornamelijk af op de helft van Victoria. Maar ondanks mooie aanvallen en dito kansen gingen we met een 3-0 voorsprong rusten.
In de rust weinig op- en aanmerkingen van de trainer. Na de nodige complimenten en een bekertje ranja stonden we al weer snel op het veld. Deze gretigheid werd ook na de aftrap getoond. Want binnen 2 minuten was het weer Thymo die ditmaal de 4-0 scoorde. De D1 was ook de 2e helft de bovenliggende ploeg maar kon het overwicht, ondanks goed combinatiespel en een aantal mooie kansen, niet belonen met meer doelpunten. Uiteindelijk was het in de 28e minuut Thymo die met zijn 3e doelpunt van de dag de 5-0 eindstand op het bord schoot.
Complimenten aan het team die met inzet, werklust, en goed voetbal een mooi vervolg hebben gegeven aan de wedstrijd van vorige week tegen Internos. Dit keer waren wij in ieder geval degenen die de dik verdiende overwinning konden vieren. Op naar de thuiswedstrijd tegen Boeimeer van volgende week waarin we revanche kunnen nemen op het verlies tijdens het VTT toernooi.