... (schot)
41'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

10 november 2012 10:00

Deze wedstrijd was er een om in te lopen op Sarto het was namelijk de nummer 2 tegen de nummer 3 alleen wij hadden nog 1 wedstrijd minder gespeeld. Dus de opdracht was makkelijk goed overspelen, niet gaan lopen  en het balletje het werk laten doen en als je wilt winnen en er met zijn alle voor 100% tegenaan gaan , maar we stonden niet echt op scherp en reeds in de 1ste minuut scoorde Sarto de 1-0, wij kregen daarna ook een tweetal kansen maar die werden niet goed afgewerkt Sarto kwam hierna op 2-0 maar omdat wij meer druk naar voren zetten maakte wij voor rust de 2-1. Na rust zakte wij verder in en er waren een drietal spelertjes die niet voor 101% hun best deden en wij liepen daardoor achter Sarto aan die beter speelde en gretiger met zijn alle waren en daardoor de wedstrijd winnend afsloten met 6-2, de uitslag is een beetje te groot uitgevallen dan het spel op het veld was. Al met al een leerzame wedstrijd al was het alleen maar om te beseffen dat als je van een even sterke tegenstander wilt winnen je dat met zijn alle als 1 team moet doen!!!