1 - 0

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

11 november 2012 14:30

Dammers, S.H.J.

In een zeer matige wedstrijd in en tegen Oosterhout verloor Madese Boys de derby met 1-0. De nummers 2 en 3 op de ranglijst waren aan elkaar gewaagd en grossierden beide in slechte passes en combinaties. Vooral bij Madese Boys werd er te weinig opgebouwd en veel te vaak met lange ballen geprobeerd de voorhoede te bereiken. Onrustig spel en veel balverlies. Gelukkig dat Oosterhout er ook niet veel tegenoverstelde en zo ontstond ’n vervelende wedstrijd voor de toeschouwers. Made kreeg in de 1e helft nog wel de beste kans om te scoren, maar mede door het hobbelige veld verdween de poging van Michael Walravens over i.p.v. in het  doel.

Na de rust ’n zelfde spelbeeld, waarbij Madese Boys wel iets meer voetballend de aanval zocht, maar waar Oosterhout toch de score wist te openen. Een individuele actie werd  kundig afgerond. Madese Boys begon iets meer te combineren maar kansen bleven uit. Zo’n 15 minuten voor het einde kreeg Madese Boys dan toch ’n zeer grote kans om de gelijkmaker binnen te schieten. Uit ’n voorzet vanaf links verkeek de Madese spits zich duidelijk en gleed de bal aan de verkeerde kant van de paal. Zo bleef de gelijkmaker uit en kon Oosterhout de overwinning binnen slepen.

Komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Zundert zal Made er vol voor moeten gaan om de aansluiting met de bovenste plaatsen niet te verliezen. Hopelijk kunnen de toeschouwers dan weer eens genieten van ’n heerlijke pot voetbal