C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

10 november 2012 13:00

Koek, S.

C1 pakt winst

In een spannende wedstrijd weet de C1 te winnen. Na een goed eerste kwartier doet de C1 zich eigenlijk te kort. Het komt op 1-0 door Rick de Bruyn maar vergeet de score te vergroten. Internos herpakt zich en weet de wedstrijd naar zich toe te trekken met de 1-1 als resultaat. Het duel gaat op en neer waarbij de C1 misschien net iets meer gevaar weet te stichten. Robin van de Berk brengt de C1 weer op voorsprong maar nog voor rust komt Internos weer op gelijk hoogte. Het publiek geniet van een spannende wedstrijd. Twee partijen die strijden voor elke bal. Aan inzet geen gebrek.

Na de rust een gelijk spelbeeld. Langzaam maar zeker nemen de krachten af zo wordt er gestreden. De C1 is gelukkig sterker en komt op 3-2 en later ook nog op 4-2 door doelpunten van Bob Ligthart nadat de keeper een harde inzet van Aaron wist te stoppen en Rick de Bruyn. De C1 blijft gelukkig geconcentreerd spelen. Hierdoor krijgt Internos uiteindelijk geen kans meer te scoren. Een mooi potje voetbal waarin de C1 de winst uiteindelijk naar zich toetrekt.