29'
44'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

3 november 2012 8:30

Op een zeer vroeg tijdstip 8.30 uur ging de wedstrijd tegen SCO van start en we kwamen een beetje slaperig uit de startblokken de ballen werden niet goed naar elkaar overgespeeld er werden verkeerde keuze’s gemaakt en liepen niet goed vrij  maar we scoorde door Mathijs uit een corner de 0-1. Daarna door slecht verdedigen werd de 1-1 gemaakt door SCO hierna liepen we bij de tegenstander weg door doelpunten van Tim(vrije trap) in de 21 min , Stef in de 23 min, en Thijs in de 25 min waardoor we met een ruime voorsprong naar de kleedkamer gingen. Na de rust scoorde SCO via een afstandsschot de 2-4 en in de 43 minuut scoorde wij eigenlijk een goed doelpunt over meerdere schijven kwam de bal bij Kevin die goed afwerkte en daarmee de eindstand op 2-5 bracht, het was een mindere wedstrijd maar ook die moet je winnen wil je mee doen bovenin de ranglijst al met al toch een verdiende overwinning.