Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

4 november 2012 14:30

Loos, G.J.H.

Madese Boys heeft de derby tegen en in Terheijden met 3-2 gewonnen

In de 1e helft was Made duidelijke de bovenliggende partij en ging met 'n terechte 0-2 stand de rust in

Nadat de doelman van Terheijden met enkele uitstekende reddingen zijn doel schoon hield, was het Björn de Bruijn die 0-1 scoordeEven later kwam Björn vanaf rechts in het strafschopgebied en werd onderuit gehaald. De toegekende strafschop werd door Elroy Boonstoppel prima binnengeschoten, 0-2Na rust 'n heel andere wedstrijd. Terheijden knokte zich terug in de wedstrijd en het leek dat de rood-witten hier niet op gerekend hadden. Met opportunistisch spel drong de thuisclub Made terug op eigen helft en scoorde 1-2. Terheijden geloofde er weer in en bleef vol op de aanval spelen. Mede door het slechte spel van Madese kant was het wachten op de gelijkmaker, die op dat moment ook zeker verdiend was geweest. De laatste 10 minuten kwam Madese Boys weer terug in de wedstrijd en creëerde weer enkele beste kansen. Het duurde echter tot de 89e minuut voordat Made het verschil weer op 2 doelpunten bracht. De goalie van Terheijden kwam buiten de 16-meter en mocht hier de bal niet met zijn handen pakken. Liggend op de grond verspeelde hij de bal en Björn de Bruijn profiteerde hiervan. Hij schoof de bal binnen en de wedstrijd leek beslist, 1-3. Terheijden gaf echter nog niet op en diep in blessuretijd verdween 'n vrije trap nog direct achter Richard Bouwens. Gelukkig floot de scheids hierna voor het einde en werden de punten mee naar Made genomen. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen v.v.Oosterhout. Bij winst dan nestelt Made zich weer bij de bo