45'
... (schot)

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

27 oktober 2012 11:00

Deze wedstrijd is er een om te onthouden en te vergeten, we gingen goed van start maar het was VVR die de scoorde opende in de 8ste minuut, daarna ging  Madese boys hun eige spelletje spelen en gingen overspelen zoals je dat moet doen als je tegen fysiek sterkere tegenstanders moet voetballen en in de 15 minuut kwamen we op gelijke hoogte via Sven en nog voor rust kwamen wij op een verdiende voorsprong door een doelpunt van Daan en gingen met een 2-1 voorsprong rusten. De rust deed ons goed want Thijs scoorde na de aftrap gelijk de 3-1. We zakte wat terug en miste een paar kansen en doordat we terug liepen kon VVR de aansluitingstreffer scoren de Boys waren even van de kaart en VVR profiteerde daar optimaal van en scoorde gelijk weer en die score bleef op het scorebord tot het eindsignaal klonk.