Meisjes E-Pupillen (najaar), ME1, 1e klasse M83

27 oktober 2012 11:00

Moesten we vorige week nog vriendschappelijk tegen de jongens van Unitas, nu waren de meiden van Unitas aan de beurt voor de competitie.

Het zonnetje scheen lekker wel nog wat fris maar zoals altijd hadden de meiden er weer super zin in.

Ze weten steeds beter meteen hun positie te vinden en waren al snel in het strafschop gebied van de tegenstander te vinden, daar maakte een van de meiden van Unitas een domme fout door de bal met de hand van de doellijn te halen (niet de keepster)waardoor de scheidsrechter niets anders kon doen dan ons een strafschop mee te geven. Milla hield het hoofd koel en binnen een minuut was het 1-0. Gelijk vanaf de aftrap wisten we weer de bal te bemachtigen en zo was het binnen twee minuten 2-0. De tegenstander wist niet goed in het spel te komen door het goede overspelen en daardoor waren de meiden van Madese Boys oppermachtig op het veld op een klein concentratie foutje achterin na waardoor we met 8-1 de rust in gingen.

Na wat aanmoedigingen vooral zo door te gaan in de lekker warme kleedkamer gingen we vol goede moed door met de tweede helft, er was geen stoppen meer aan en de meiden bleven goed op positie en de bal rustig rondspelen zodat ook het grootste gedeelte van de tweede helft aan de kant van de tegenstander werd gespeeld. Uiteindelijk wisten de meiden een monsterscore neer te zetten de eindstand kwam uit op 17-1. Dat was reden tot een klein feestje en met een zakje chips werd het doelpunten record gevierd.

Dus er kunnen weer heel wat doelpunten aan  de topscoorderslijst worden toegevoegd nl: 6 voor Milla, 4 voor Evi, 3 voor Lynn, 2 voor Fabienne, 1 voor Kyra en 1 voor Madelon. En ondanks dat jullie niet hebben gescoord Isabeau, Charlot en Eline jullie hebben het zeker ook verdient voor het geweldige verdedigende, storende en voorzettende werk, en Ellen voor het keepwerk.

Meiden het blijft een feestje aan de lijn om naar jullie te kijken, dus ga vooral zo door.