20 oktober 2012 12:00

Scheidsrechter

Broeders, A.W.J.

Jeka C1 – C1
Een uitslag die met een mooi schrijven niet gecorrigeerd kan worden. Helaas! Want echt waar de 6-1 nederlaag geeft de verhoudingen op het veld wat ‘mager’ weer. In het begin van de eerste helft was Jeka duidelijk de betere ploeg. Gelukkig verzuimd het de kansen die het krijgt te verzilveren en blijkt Toby van Helmond een behoorlijke sta in de weg. Een aantal omzettingen gedurende het verloop van de eerste helft hebben duidelijk effect want langzaam maar zeker krijgt de C1 iets meer van het spel. Na een 3-0 ruststand pakt de C1 het wat kordater aan en creëert kans op kans. Rick de Bruijn weet met een boogbal eindelijk de keeper te verschalken. Helaas weet Jeka al bijna in de eerste de beste tegenaanval de 4-1 te scoren. De C1 blijft kansen creëren maar het beloont zichzelf en het publiek niet met doelpunten. Jeka valt 2x aan en prikt er 2 in. Een goed voorbeeld van effectief voetballen maar wel een zure les. 1x scoren uit – zo zegt het publiek- 13 mogelijkheden is wat mager. De C1 is met dit resultaat uitgebekerd en maakt zich nu vol op voor de competitie.