Boeimeer F1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

20 oktober 2012 9:00

F1 - Boeimeer F1
Vandaag de thuiswedstrijd tegen wederom een erg sterke tegenstander uit Breda. Het is lekker weer, grasmat is vochtig en de wedstrijdbal staat op de juiste spanning, alle ingrediënten voor een lekker potje voetbal. Boeimeer trapt af en Stef reageert hierop super snel en onderschept de bal speelt daarop een mannetje of 2 uit en werkt op een prima manier af. Zo de toon is gezet en we staan met 1-0 voor. Boeimeer was echter nog niet wakker blijkbaar want hierna komen ze erg goed terug in wedstrijd. Made is echter wel heel overtuigend aan het aanvallen maar het blijft te rommelig voorin waardoor steeds balverlies wordt geleden en er keihard gewerkt moet worden om keer op keer de bal terug te krijgen. Wel blijft Made zowat de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander maar daar blijft het dan bij. Boeimeer echter komt er enkele malen goed uit en maakt hieruit ook een verdiende gelijkmaker: 1-1. Made zit weer in de aanval en Bart trekt de bal goed voor vanuit de rechtse flank, een speler van Boeimeer springt met zijn armen omhoog om deze bal te onderscheppen en de scheidsrechter kan niet anders doen dan een strafschop geven. Bart mag hem nemen en schiet helaas midden op de keeper. Het is rust. In de kleedkamer een kort praatje over hard werken en dat we deze wedstrijd naar ons toe kunnen trekken als we de aanvoerder van Boeimeer goed in de gaten houden en voorkomen dat hij op de goal kan schieten. De tweede helft is Made nog steeds volop in de aanval en het beeld van de tweede helft is hetzelfde als voor rust. Nog steeds staan we volop op de helft van de tegenstander maar er moet (te) hard gewerkt worden om de bal in eigen team te houden. Hierdoor komen er wat scheurtjes in het teamgevoel en geven de spelers elkaar de schuld dat het niet loopt zoals het zou kunnen lopen. Gevolg is dat de spelers hun kwaliteiten verliezen en we steeds verder de controle kwijt raken. Hiervan maakt Boeimeer gretig gebruik en scoort 2x waardoor de eindstand 1-3 is geworden. Jongens deze wedstrijd laten we achter ons, zorg ervoor dat het “vriendjesteam” overeind blijft en blijf elkaar met RESPECT behandelen. Alleen dan kunnen we de komende wedstrijden naar ons toe trekken en goed voetbal laten zien. Dat is het belangrijkste van alles. Winnen komt niet eens in het lijstje voor! Tot Dinsdag. • Kameraadschap.