0 - 11

Madese Boys MO11-1

Meisjes E-Pupillen beker poule, ME1, Groep 1 3

13 oktober 2012 10:30

Zaterdag 13 oktober stonden we vol goede moed op de parkeerplaats te verzamelen om de bekerwedstrijd tegen de Fendert te spelen. Als warming-up deden we alvast tikkertje op de parkeerplaats. Een half uurtje later waren we er. In een mum van tijd hadden we ons omgekleed en begonnen we aan de warming up. Toen we net klaar waren mochten we beginnen. Vanaf de aftrap zetten we gelijk goed druk en we stonden goed op onze plaatsen. Hierdoor creëerden we veel kansen en al snel viel het eerste doelpunt. Hierna ging de Fendert wat meer het lichaam gebruiken maar wij bleven de bal goed rondspelen en onze keeper reageerde alert op de uitbraken van de tegenstander. Hierdoor  stonden met de rust al met 0-5 voor! In de tweede helft bleven we goed de bal naar elkaar overspelen en iedereen bleef werken voor elkaar. Hierdoor ontstonden er nog meer kansen waarvan er nog 6 werden benut en er de mooie uitslag van 0-11 op het scorebord stond.

Door dit goede resultaat zijn we eerste geworden in onze poule van de beker!