1 - 0

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

14 oktober 2012 14:30

Londar, J.C.H.

In de uitwedstrijd tegen Gilze combineerde Madese Boys voor rust goed en dwong ook enkele kansen af die helaas niet werden benut. Ook Gilze kreeg een goede kans maar het schot op de paal belande in de handen van Richard Bouwens. Zo was de ruststand 0-0. Na de pauze kwamen de rood witten goed uit de startblokken en creëerden enkele opgelegde kansen, die jammer genoeg niet werden verzilverd. En ook in deze wedstrijd werd een oud gezegde bewaarheid: Als je zelf de kansen niet benut, krijg je het deksel op je neus., want enkele minuten voor tijd scoorde Gilze uit een scrimmage na een hoekschop de zegetreffer. Madese Boys verloor hiermee erg ongelukkig en ook wel onverdiend.