9'
Onbekend (schot)

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse G

13 oktober 2012 10:00

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week konden we vandaag de draad weer oppakken in de uitwedstrijd tegen Beek Vooruit. Met Marije op vakantie en Stef ziek thuis gingen we vandaag met 12 man op pad. Hoewel Beek Vooruit nog maar 1 punt had werd er in de voorbespreking op gehamerd om het team zeker niet te onderschatten. Daarnaast nam Gerard de goede wedstrijd tegen Steenbergen als voorbeeld hoe er vandaag weer gespeeld moest worden. Vanaf de aftrap een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met aan beide zijden enkele kansen. Het was de D1 die in de 9e min. op een 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van Roeslan. Kort hierna moest Arnoud geblesseerd van het veld en was onze enige wissel opgebruikt. Doordat werd geprobeerd de bal te vaak direct te spelen werd er door de D1 te veel balverlies geleden. Hierdoor kwam er ook geen rust in het spel. Daar kwam bij dat we in nagenoeg elk duel werd afgetroefd en ook bij de afvallende ballen te laat kwam. Hiermee werd nog maar eens onderstreept dat het prima voetballende Beek Vooruit vandaag vol voor de winst ging. Bovenstaande werd in de rust nog maar eens duidelijk gemaakt. Tevens werd er op gehamerd dat er van de meesten meer inzet werd verwacht dan tot dan toe was getoond en indien we dit niet zouden doen de kans op onze 2e verliespartij groot zou zijn. Blijkbaar was de boodschap bij de meesten niet overgekomen. Een zelfde spelbeeld in de 2e helft waarbij de 1-1 van Beek Vooruit in de lucht hing. Uiteindelijk viel deze in de 18e min. Kort hierna brak Grish door en ging alleen op de keeper af, maar op miraculeuze wijze werd het toch geen 1-2. De laatste 10 min. ging Beek Vooruit voor de 2-1 maar uiteindelijk bleef de D1 overeind. Eindstand 1-1 wat door Beek Vooruit als een overwinning werd gevierd. Vandaag een wedstrijd met teveel spelers onder hun niveau. In de nabespreking werden Sebastiaan, Roeslan, Bram en Mila als voorbeeld gesteld hoe je altijd nog op inzet kan proberen het tij te keren als je (als team) niet in de wedstrijd zit. Helaas kon de rest van het team dit vandaag niet opbrengen, waardoor we blij moesten zijn met het behaalde puntje. Volgende week het VTT Toernooi bij JEKA, waarna we de week erop thuis spelen tegen koploper Kloetinge. Wij wensen Stef beterschap en een snel herstel toe.