C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

24 november 2012 12:30

Nuijtemans, F.A.M.

Klinkende overwinning C1
Vandaag een inhaalwedstrijd tegen het onderaan staande Alliance. De eerste 10 minuten was er nauwelijks iets van krachtverschil te merken. Daarna kwam een voorzet van Aaron bij de 2e paal waar Merijn de 0-1 kon aantekenen. Vanaf dat moment was er geen vuiltje meer aan de lucht al liep het niet altijd zoals het moest op een moeilijk bespeelbaar veld! Rick was attent als een echte spits bij verkeerd uitverdedigen van de verdediging en tekende voor de 0-2. Toen Dennis 5 minuten voor rust ook nog een corner wist binnen te koppen gingen we met een 0-3 stand deze rust in. De 2e helft met 3 verse krachten moest de overwinning binnengehaald worden! Lang leek het dat deze stand onveranderd zou blijven, maar 10 minuten voor tijd wist Aaron weer met een van zijn voorzetten te komen en dit keer wist hij Bob te vinden die voor de 0-4 zorgde. Het slotakkoord was voor Quinten die een voorzet van rechts tot doelpunt wist te promoveren en de eindstand op 0-5 bracht. Niet alleen 5 goals is mooi, maar zeker ook dat Toby zijn doel schoon hield! Een mooie oppepper om de 2e helft van de competitie mee in te gaan!