... (schot)
42'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

15 december 2012 11:00

Deze wedstrijd was de laatste voor de winterstop en met een goed resultaat zouden wij er na de eerste seisoenshelft goed voorstaan en goed meedoen om de bovenste plaatsen. Dus wij als leiders hoopte dat de spelertjes zouden laten zien wat ze in huis hebben. De eerste kans was na mooi overspelen over verschillende schijven voor ons maar daarna was het Baronie die het spel dicteerde we probeerde met arbeid te leveren nog mee te doen maar voor de rust lukte dat niet en we gingen naar de kleedkamer met een 0-3 achterstand,  In de 2de helft een ander Mad Boys en we kregen een paar kleine kansjes maar verder dan 2 doelpunten te scoren  in de tweede helft kwamen wij niet , het was jammer van deze wedstrijd en ook jammer om zo de winterstop in te gaan want ook het publiek dat weer volop aanwezig was had op een beter resultaat gehoopt. Maar terugkijkend op de eerste seizoens helft  kunnen we melden dat er veel arbeid is geleverd zowel op de  training als in de competitiewedstrijden en we met een goed gevoel aan de tweede helft van de competitie kunnen gaan beginnen.