Madese Boys 1 schenkt SCO de overwinning

81'

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

7 oktober 2012 14:30

Vos, P.F. de

Zowel Madese Boys als SCO maakten er onder de fraaie herfstzon zeker geen spectaculaire vertoning van. Veel balverlies aan beide zijden tekende de wedstrijd en echte scoringskansen waren schaars. Toch werd er al in de 10e minuut gescoord door de bezoekers maar het doelpunt werd terecht afgekeurd omdat er sprake was van handspel. Tot 5 minuten voor rust gebeurde er eigenlijk niets, maar toen schoot Erwin Timmermans na een goede voorzet van Björn de Bruin rakelings naast. In de laatste 2 minuten voor de pauze velde Madese Boys het eigen vonnis. Eerst kopte Richard Ramsteijn uit een voorzet vanaf rechts onhoudbaar voor Richard Bouwens in eigen doel en nauwelijks een minuut later werd dramatisch uitverdedigen doeltreffend afgerond door Joey van Kempen. Zo keken de Boys met de rust door eigen fouten tegen een 0-2 achterstand aan. Na de pauze pakten de rood witten de zaken iets energieker aan zonder overigens tot vloeiende aanvalsacties te komen. Wel waren er enkele mogelijkheden om de score een beter aanzien te geven, zoals bijvoorbeeld in de 53e minuut toen Aron van Bragt na een aanval over meerder schijven rakelings over schoot en 2 minuten later toen Nick den Reijer zijn schot net langs de verkeerde kant van de paal zag gaan. Het niveau bleef echter van beide zijden ondermaats en het duurde tot de 81e minuut voordat er in de score verandering kwam. Richard Ramsteijn tikte de bal na een goede actie van Geert Neefs achter de SCO doelman. Twee minuten later had Maikel Walravens de gelijkmaker voor het oprapen maar hij aarzelde net iets te lang waardoor de kans verkeken was. Het irritante tijdrekken aan SCO zijde zorgde nog wel voor 7 minuten extra tijd, maar deze waren aan Madese Boys niet besteed. Zo werd het uiteindelijk 1-2 in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.