Madese Boys JO9-1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

29 september 2012 9:30

Jeka F1 -  F1
Jeka F1 is een geduchte tegenstander en zal het onze F1 zeer moeilijk kunnen maken. Deze woorden worden gebezigd voordat de wedstrijd begint. Madese Boys krijgt een peptalk en het toverwoord is dit keer VECHTEN!! Met zijn allen. De eerste helft begint en Made begint ietwat te slap aan de wedstrijd waardoor er voornamelijk gespeeld wordt op de helft van Made. Jeka weet echter niet overtuigend door te drukken en maakt in de eerste helft de enige goal 1-0. Jeka houdt twee verdedigers achterin paraat waardoor Made in het geheel niet aan aanvallen toekomt. Het rustsignaal klinkt en de boys krijgen weer een peptalk te verwerken. Dit gaat er stormachtig aan toe en te zien is aan de boys dat ze alle energie die in de peptalk gegeven wordt in hun opzuigen. De tweede helft start en er wordt nu echt gevochten met hoofdletters. Jeka is totaal de weg kwijt en wordt enorm onder druk gezet. Made gaat nu wel voor elke bal en Jeka wordt steeds verder op hun helft gedrongen. Het duurt dan ook niet lang voordat de eerste corner verdiend wordt door Made. Die wordt prima genomen en lekker voor de goal geplaatst waardoor het simpel in tikken is voor de aanvallers van Made: 1-1. Er wordt nu met volle overgave gevoetbald en het is de gehele tweede helft super spannend. Wel wordt er te makkelijk balverlies geleden door slordige passes. Hierdoor komt Jeka toch steeds weer gevaarlijk voor ons doel. Made krijgt nog enkele kansjes zo ook Jeka. Helaas kan Jeka hem net voor tijd binnen werken zodat de eindstand vandaag 2-1 werd. Jongens vandaag hebben jullie laten zien dat er ontzettend hard geknokt kan worden. Dit hebben we nodig ook tijdens onze trainingen. Resultaat zal daarvan zijn dat er groeistappen gemaakt  worden en dat is uiteindelijk waar het om gaat. Tijdens de trainingen ook deze overgave en alleen dan kunnen jullie elkaar sterker maken waardoor we uiteindelijk ook een tegenstander kunnen verslaan. Blijf zo doorgaan en ik weet zeker dat de eerste 3 punter dan niet lang op zich zal wachten.