31'
43'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

29 september 2012 10:45

Na gisteravond niet te gaan trainen maar met het hele team naar de kermis te gaan, wat weer heel leuk voor de spelertjes en de leiders was, mochten wij op zaterdagmorgen aantreden tegen de E1 van Jeka. Wat deze competitie nog niet had verloren en dus koploper is. De spelertjes hadden er weer veel zin in, zeker na de goede overwinning van vorige week. Maar in de eerste minuten van de wedstrijd bleek dat Jeka er ook veel zin in had om deze wedstrijd niet te verliezen. En al in de 1ste minuut kregen wij een tegendoelpunt te verwerken. Vlak hierna lobte Kevin de bal tegen de paal  maar het was Teun die uit een voortrek van Tim, die de bal na goed uitverdedigen van Stef, de bal kreeg scoorde en die ons in de derde minuut naast Jeka  bracht 1-1. Onze spelers kwamen beter in hun spel maar het was Jeka  die 2 keer scoorde. Maar al in de 20ste minuut was het Tim die ons in de wedstrijd hield en de ruststand op 3-2  bracht, na een goede 1ste helft te hebben gespeeld. Na 15 sec in de tweede helft kreeg Jeka al een dot van een kans en dit was weer de omslag in de wedstrijd en wij namen het heft in handen. Na een bal van Jermo op de paal zetten wij zoveel druk naar voren zodat een doelpunt eigenlijk niet uit kon blijven en het was Thijs die na een mooie bal van Teun met een goede schuiver in de korte hoek de 3-3 kon scoren. Na een goede redding van Siem gingen wij op jacht naar de winst en het was weer Thijs die voor de 3-4 voorsprong tekende. Na een handvol kansen om zeep te hebben geholpen door teveel voor je eigen te gaan, sleepten wij toch de volle winst binnen. En zodoende na 4 wedstrijden met nog 3 andere teams bovenaan te staan. Het was een overwinning die door goed voetbal en zeer veel inzet is gewonnen.