C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

29 september 2012 12:30

Doorakkers, J.M.

C1: Nauwelijks beloning voor goed spel
Een topper op het hoofdveld. Een tot op het bot gemotiveerde C1. Koploper Baronie op bezoek. Alle ingrediënten voor een topper. De C1 pakt vanaf de aftrap het initiatief en zet Baronie de gehele eerste helft onder druk. Met goed geconcentreerd voetbal wordt kans op kans gecreëerd. Super om te zien. Het enige verwijt dat gemaakt kan worden is dat veel scoren uitblijft. Alleen Merijn Martens weet kort voor rust binnen te schieten. Na de rust maakt het publiek zich op voor een vervolg. Baronie blijkt echter veel meer in huis te hebben gekregen want de wedstrijd kantelt. Baronie weet langzaam maar zeker de wedstrijd onder controle te krijgen met uiteindelijk na 20 minuten de gelijkmaker. De C1 probeert aan te zetten maar komt maar een paar keer gevaarlijk voor het doel. Baronie weet de Madese verdediging het goed moeilijk te maken. Uiteindelijk leidt dit tot de 1-2 en wat later tot de 1-3. Jammer dat de kansen in de eerste helft niet werden benut. Wel goed gespeeld tegen een uiteindelijk betere tegenstander.