16'
47'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

22 september 2012 12:00

Deze 3de wedstrijd moesten wij aantreden tegen TSC  waar wij in de oefenpartij eind van het vorige seizoen met 6-0 van verloren hadden we waren gewaarschuwd, maar de boys begonnen slapjes aan deze wedstrijd en lieten TSC komen en het spel maken mede doordat wij achteruit voetbalde en daardoor al in de 3de minuut de 1ste treffer om onze oren kregen de 2de lag al in ons doel in de 5de minuut maar uit een corner in de 7de minuut scoorde Daan met een zeer mooie kopbal. De boys waren nog niet fel genoeg en in de 9de minuut scoorde TSC alweer en keken wij nog voor er 10 minuten waren gespeeld tegen een 3-1 achterstand aan. Na deze achterstand ging het bij ons ineens lopen de passes kwamen aan we gingen weer overspelen en de meeste spelers gingen er zeer fel en met opgestroopte mouwen er tegenaan en het was weer Daan die met een zeer mooie volley de 2-3 op het scorebord bracht. Na de rust een geconcentreerd en goed spelend Mad Boys met overwicht in de duels waardoor wij TSC niet in hun spel meer lieten komen maar wij wel kansen voor onszelf creëerde en het was Jermo die ons langszij bracht 3-3 en een paar minuten voor tijd scoorde Kevin nog de 4-3 waardoor de 3 punten in Made bleven. Dit was een goede partij waarin we lieten zien dat als je de wil hebt om te willen winnen en dit met het team ook uitstraalt dit tegen de meeste tegenstanders van zeer groot belang is en je van de meeste kan winnen. Jongens proficiat!.