4 - 4

Madese Boys MO11-1

Meisjes E-Pupillen (najaar), ME1, 1e klasse M83

15 september 2012 11:00

Vandaag reisden we vol zelfvertrouwen na de winst van afgelopen zaterdag en woensdag, af richting Breda voor de wedstrijd tegen Baronie ME1.

We begonnen goed met positiespel  maar misschien werden we een beetje overmoedig want we gingen meer en meer voorin voetballen en vergaten dat we ook met zijn allen moesten verdedigen. Hier maakte Baronie gretig gebruik van en binnen de kortste keren stonden we met 2-0 achter. Dit was wel even een tegenvaller. Toch kregen we wel wat kansjes doordat we bleven proberen te voetballen. Zelfs een bal op de paal van Evi en schoten van Kyra en Isabeau die er maar niet in wilden gaan. Zo was het dus nog steeds 2-0 met rust. In de rust kregen we “heerlijke ranja met prik”. Misschien was dit wel de prikkel die de meiden nodig hadden want na de rust begonnen we veel beter dan de eerste helft. Met tijger Lynn op het middenveld geflankeerd door Eline en Fabienne en Madelon die achterin haar mannetje stond gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer. Dat duurde gelukkig niet lang want Milla rondde een keurige pass vanuit het midden koelbloedig af. Helaas vierden we iets te lang het doelpunt want Baronie scoorde gelijk vanaf de aftrap de 3-1. Na deze kleine tegenslag gingen we er nog harder voor werken. Ook nieuwkomer Charlot moest vol  aan de bak. De 3-1 achterstand werd omgebogen in een 4-3 voorsprong door doelpunten van Fabienne en Milla. Ondanks het goede keeperswerk van Ellen kon Baronie toch de 4-4 scoren. Er volgde nog een hectische slotfase. De Bredase toeschouwers  juichten  zelfs nog onterecht voor twee vermeende doelpunten. Toch sleepten we er een verdiend punt uit.

Door dit resultaat blijven we samen met Baronie op kop staan. Om dit vol te houden zullen we de rest van de competie hard moeten blijven werken en goed samen blijven spelen.