... (schot)
48'

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

15 september 2012 9:45

Deze wedstrijd werd begonnen met iets teveel ontzag voor de tegenstander want voordat het eerste fluitsignaal had geklonken vertelde de spelers al tegen elkaar hoe groot en flink de tegenstanders al waren maar toen de bal eenmaal begon te rollen was het een en al Madese Boys wat redelijk voetbalde en de doelpunten vlogen ons om de oren met rust was het al 2-7. Na rust werd er niet genoeg meer over gespeeld maar de score stopte niet en bleef staan na het laatste fluitsignaal op    5-14. Het was duidelijk de mindere ploeg in deze hoofdklasse en daarom werd het toch een walkover gezien de eindstand.